Mette-Tidemand

MirumMii

“Din personlige gave til en særlig anledning”

Du har sikkert oplevet at stå i en situation, hvor du har manglet den helt rigtige gave. MirumMii gør det nemt for dig. Når du har modtaget din ordre, skal du ikke tænke på andet end glæden ved at forære gaven til en du holder af. Hos MirumMii sørger vi for at sammensætte det perfekte mix af lækre ting, til den gave du ønsker at videregive.

Ideen bag MirumMii opstod efter mit første barns babyshower, hvor jeg fik en diaper cake. Jeg fik selv lyst til at lave en diaper cake til min veninde, og sådan startede eventyret om MirumMii. Hvem vil ikke gerne give og modtage en personlig babygave, hvor der er lagt energi, kærlighed og professionelle kræfter i. Det spørgsmål har jeg tit stillet mig selv, og jeg er kun blevet bekræftet i, at det er jeg ikke alene om. De fleste jeg kender og har mødt på min vej fortæller mig, at de hverken har kreativiteten, idéen eller tiden til at skabe den perfekte gave til de mindste. Der er kræset for smukke detaljer, lækkert indhold og frem for alt kvalitet. Jeg håber du synes godt om MirumMii, og jeg ser frem til at høre fra dig.