Menu Tæt

Hvordan fungerer det, når jeg bestiller en gave som jeg selv skal pakke ind i cellofan?

Når du bestiller en diapercake, kurv eller kuffert, følger der cellofan, bånd, nitter og kort med så du nemt kan pakke gaven ind. Det tager max. 3 minutter fra start til slut og alle kan være med 🙂

Sådan pakker du en diaper cake ind:

(9) diaper cake video – YouTube

Sådan pakker du en kuffert/kurv ind:

(52) Kuffert – YouTube

Kan jeg sammensætte min egen babygave?

Ja, det kan du.

Du kan sammensætte din egen gave ud fra de ting vi har i “BABY ACCESSORIES” Send os en E-mail, hvor du vedhæfter billede af de ting du har fundet og hvordan du ønsker opsætningen (Diapercake, kurv, kuffert, gaveæske mm.) Vi vender hurtigt tilbage med opsætning og pris. Har du mulighed for at hente gaven på vores adresse, pakker vi gaven smukt ind til dig.

Kan jeg sende en gave direkte til modtager?

Ja, det kan du.

De babygaver vi har, som kan sendes direkte til modtager er vores flotte gaveæsker. Gaveæsken består af lækkert indhold, som passer til begivenheden. Gaveæsken pakkes smukt ind i bånd og bindes med sløjfe og med et håndskrevet kort, hvis du ønsker det. Vi skal blot bruge oplysninger på personen, der skal modtage gaven. Når gaven afsendes, vil du som afsender modtage en E-mail med pakkens track & trace nummer. På den måde kan du følge pakken hele vejen til modtager en E-mail med pakkens track & trace nummer. På den måde kan du følge pakken hele vejen til modtageren.

De andre babygaver sendes med video/vejledning til indpakning

Kan jeg få MirumMii til at pakke min gave smukt ind?

Ja og nej.

Hvis du har mulighed for selv at hente din gave på vores lager i Skovlunde (Storkøbenhavn), kan vi pakke den smukt ind til dig. Gaven kan afhentes hver onsdag og fredag fra 9.30 til 12.  Har du ikke mulighed for at hente din gave i dette tidsrum, bedes du kontakte os på 61281492 og vi finder en løsning.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

X